Via een collega kwam ik bij Dryve full service internet bureau terecht. Zij doen aan gerichte online marketing en advertenties. Ook leerde ik de SEO kennen, en hoe je dus je eigen website kan optimaliseren voor zoekmachines. Omdat ik zelf er eerder nog niks van begreep, sloot ik mij aan bij de Dryve full service internet bureau. Dit heeft ontzettend veel effect gehad, ik was echt te spreken over de service en de snelheid van de campagnes. Zodoende heb ik ook zelf steeds meer geleerd over de wereld van internetmarketing. Zo kan ik het nu zelf ook beetje bij beetje bijhouden. Wel ben ik nog steeds aangesloten bij Dryve full service internet bureau maar nu met een lagere frequentie.

logo-dryve-2

Ze helpen mij bij de online advertenties en de SEO teksten schrijf ik nu zelf, omdat ik weet hoe het moet. Ik denk dat mijn website nu anderhalf jaar bestaat en de bezoekersaantallen zijn aanzienlijk toegenomen. Ik raad nu ook alle mensen aan je te verdiepen in internetmarketing want het is ontzettend waardevol voor je bedrijf. Je ontkomt er niet meer aan, vandaag de dag, om mee te gaan met de internet trends en verwikkelingen. Het lijkt eerst een grote wazige bende, omdat het waarschijnlijk een wereld is die je nog niet kent. Maar al gauw ontdek je hoe het een beetje zit en dan kom je er achter dat het veel beter werkt wanneer je je er actief mee bezighoudt. Uiteindelijk betaal je jezelf dubbel uit.

leuke artikelen