Wij van Arctic Secrets weten maar al te best hoe ingewikkeld is het om de juiste game pc samen te stellen. Met al onze ervaring, kennis en kunde hebben we daarvoor een platform ontwikkeld dat jou helpt om de game pc te bouwen die aansluit bij jouw wensen. Onze Game PC Builder is het platform waarop je jouw game pc helemaal zelf van begin tot eind kunt samen stellen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het zelf bepalen; de behuizing, het moederbord,  de ventilatoren en zelfs de verlichting in de behuizing!

arctic
Onze Game PC Builder is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat iedereen gemakkelijk zijn eigen game pc kan samenstellen. Wij staan altijd klaar voor hulp of advies. Je kunt contact met ons opnemen via de live-chat of per e-mail. Ook als je wilt dat wij de game pc voor je samenstellen, binnen enkele minuten heb je de samenstelling die helemaal bij je past!

 

Onze Game PC Builder is bedoeld voor mensen die weten wat ze graag willen en over enige basiskennis van computer hardware beschikken. Maar met een beetje uitzoekwerk kan een leek ook prima aan de slag met de Game PC Builder. Natuurlijk kan Arctic Secrets ook assisteren of zelf het gehele systeem voor jou samenstellen indien je dit graag wilt. Dit kan gemakkelijk en snel via onze live-chat. Als alternatief kun je ook aan de slag met de Game PC Wizard die jou op basis van een aantal vragen de beste basis samenstelling toont.

game-pc-behuizing

Hoe gaat het proces dan in zijn werk met de Game PC Builder? Je gebruikt de Game PC Builder zelf om je systeem samen te stellen of je laat Arctic Secrets dit voor je doen. Als je jouw perfecte game pc hebt samengesteld en je bent tevreden, zet je alles in de winkelwagen en reken je af. Na deze handeling gaan wij voor jou aan de slag. We assembleren het hele systeem zoals jij het hebt samengesteld. We werken de game pc perfect af door de bedrading goed weg te werken, alles stevig te monteren en de beste airflow in de behuizing te realiseren. Daarna installeren we Windows inclusief alle drivers en updates die nodig zijn om te kunnen gamen. We optimaliseren Windows ook voor gaming. Uiteindelijk sturen wij de game PC via PostNL naar jou toen en hoef jij enkel nog maar de game pc aan te sluiten en kun je meteen beginnen met game! Kortom met de Game PC Builder van Arctic Secrets kun je op een unieke wijze jouw eigen game pc tot in de puntjes samen stellen!