Al een half jaar zat ik met een flink probleem. Ik heb namelijk een lange tijd pijn gehad aan mijn schaamlippen. Voornamelijk tijdens het paardrijden en het fitnessen heb ik er enorm veel last van. Uiteraard is dit iets waar je aan geholpen moet worden, dus ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Op internet stonden meerdere bedrijven. Een bedrijf sprong eruit en dat was Kliniek Veldhoven. Zo staan er over dat bedrijf ontzettend veel recensies over Schaamlipcorrectie. Zo staat er dat ze echt heel professioneel zijn en daarnaast uitstekende behandelingen uitvoeren.

schaamlip er voorContact opgenomen

Op de website staat het telefoonnummer van Kliniek Veldhoven. Ik heb daar vervolgens heen gebeld om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kwam ik erachter dat ze de behandeling vrij snel konden inzetten. Persoonlijk vond ik dat fantastisch, want ik kampte al een lange tijd met problemen.

De operatiena operatie

Tijdens de intake bespraken we allerlei medische aspecten. Een week daarna zijn ze al met de operatie van start gegaan. Iets waar ik geen moment spijt van heb gehad. De Schaamlipcorrectie is namelijk uitstekend verlopen. De operatie was zo goed als pijnloos en de napijn is ook uitstekend te behandelen. Na de operatie mag je gebruik maken van paracetamol en ibuprofen. Het is dus uitstekend te behandelen. Voor de mensen die benieuwd zijn hoelang je uit de roulatie bent, met 1,5 week kon ik gewoon het dagelijks leven weer oppakken. Het is dus echt een aanrader!