Ja hoor, heb ik weer.. Na een dure tijd achter de rug te hebben gehad, komt er nog een schepje bovenop. Mijn auto heeft het begeven. Dit gebeurde me twee maanden geleden. De reparatie zou zo duur zijn geweest, dat was de auto totaal niet meer waard. En dan erbij, ik had het geld er ook niet voor liggen. Maar ik moest toch naar het werk komen! Gelukkig kon ik een occasion leasen via finalease.nl! En hier vertel ik jullie graag meer over.

Financoccasionial Lease

De dag dat mijn auto het begeven had, ben ik meteen op het internet gaan zoeken met de zoekterm: occasion leasen. Al snel kwam ik op de website finalease.nl. Deze website bood mij overzichtelijk een ruim aanbod van occasions van verschillende soorten en maten. Het aanbod was van bestelbussen tot koelwagens, alleen was ik geïnteresseerd in een personenauto. Ook die hadden ze ruimschoots in voorraad. Door de duidelijke en transparante informatie wat mij aangeboden werd, was het me al snel vertrouwd en besloot ik een bezoek je te brengen aan hun showroom. Daar werd me duidelijk uitgelegd wat voor een leasevormen er beschikbaar waren. Ik heb gekozen voor Financial Lease. Dit omdat ik na de afbetalingen gewoon eigenaar bleef van de auto.

Plezier voor weinig!

garantiepakketten

Nu rij ik alweer twee maanden rond in mijn jonge occasion! Mijn vorige auto was een stuk ouder. Maar met deze occasion rij ik nu een stuk zuiniger en ik heb er garantie op! Neem gewoon eens een kijkje op www.finalease.nl! Wie weet staat uw droomauto er ook tussen!

 

finalease.nl