Jarenlang heb ik in mijn huidige huurwoning gewoond, altijd met heel veel plezier. Leuke buurt, winkels en scholen in de directe omgeving, maar ook zeer leuke buren. Als ik ergens mee zat kon ik altijd bij de buren aankloppen. Helaas ben ik nu gedwongen om deze woning te verlaten. Doordat ik werkloos ben geworden kan ik de huur niet meer opbrengen. Zelfs met eventuele huursubsidie is deze huur niet te betalen. Heb werkelijk alles ervoor gedaan om toch maar in mijn huidige woning te kunnen blijven. De aanmaningen bleven maar binnen komen, zelfs een deurwaarder is al een paar keer langs gekomen. Helaas heb ik het oude vertrouwen in moeten ruilen voor het grote onbekende, ik ga verhuizen. Had mijn huisje leuk ingericht met mooie vloerbedekking door het hele huis. Helaas is het tegenwoordig niet meer dat eventuele nieuwe huurders dit kunnen overnemen. Het huis moet helemaal kaal en bezemschoon worden opgeleverd. Ook moeten de schroeven en eventueel andere mankementen aan het huis worden gemaakt. Echt een drama dus, hoe moet ik dit doen? Per slot ligt de vloerbedekking vast geplakt. Gelukkig kreeg ik al snel de tip om Oplevering huurwoning in te schakelen. Galerij8

Dik tevreden

Er is me door Oplevering huurwoning werkelijk heel veel werk uit handen genomen. Ze hebben zowel de vloerbedekking als overbodige huisraad afgevoerd. Verder hebben ze de badkamer, wc en keuken lekker schoon gemaakt. Ook hebben ze door het hele huis alle spijkers en schroeven verwijderd. Het enige wat ik nog moest doen was de sleutel inleveren. Al met al een top bedrijf.logo