Een hele lang tijd ben ik druk bezig geweest met de verbouwing van mijn woning. De verbouwing is met succes afgerond. Vanaf dat moment ben ik mijn woning gaan inrichten. Zodoende besloot ik ook een Lichtkoepel kopen, dit heb ik gedaan omdat ik weinig verlichting in mijn woonkamer had.Natuurlijk ziet het er ook erg mooi uit, want anders had ik nooit een lichtkoepel gekocht. Bij mij thuis ziet het er echt prachtig uit en het brengt net weer een andere sfeer in mijn huis. Ik krijg er veel leuke reacties op en veel mensen vragen me waar ik de lichtkoepels gekocht heb. Als antwoordt geef ik hun dan de website van lichtkoepels.info. Dit bedrijf hanteert in vergelijking met andere bedrijven, relatief lage prijzen. Ook levert het bedrijf top kwaliteit, dat is toch geweldig. Een lichtkoepel kopen en dan top kwaliteit geleverd krijgen, voor een relatief lage prijs!

Super blij met mijn lichtkoepel!

De prijs die ik betaald heb voor mijn lichtkoepel is het zeker waard geweest. Ten eerste in verhouding met andere bedrijven, ben ik hartstikke goedkoop uit. Ten tweedee de verlichting in mijn woonkamer komt van buiten af, en dat geeft mij een hartstikke goed gevoel. Het personeel van lichtkoepels.info is geweldig. Het personeel was zeer klantvriendelijk, en tijdens het plaatsen van lichtkoepel maakte zij nauwelijks troep. Het is personeel die weten wat ze aan het doen zijn!