AVK-logo-2015-website-bannerVoor enkele weken geleden hebben wij een vergadering gehad met daarin belangrijke punten wat besproken is. Ook het volgen van een Excel training is eraan te pas gekomen aangezien er een aantal medewerkers zijn die dit graag willen volgen om zo hun kennis bij te brengen met Excel. Ik moet zelf zeggen dat ik hier ook graag aan deelneem in de hoop meer te kunnen leren over Excel. Wijzelf werken met de nieuwste Excel en daarin mis ik wel de nodige kennis wat ik graag wil leren. Had me toen ook ervoor ingeschreven om deel te nemen en dit is gelukkig goedgekeurd!

Hoe te volgen?Training-Office-2016-_48e0025af86b4001d0431b22b0b2a551

Deze training heb ik gevonden door op het internet te zoeken naar Excel training. Tijdens deze (gemakkelijke) zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van AVK waar ik overtuigd was van hun kunnen. Heb dit bedrijf dan ook aangekaart bij mijn werkgever dat hun er geschikt voor zijn om deze training te geven. Mijn werkgever heeft hier akkoord voor gegeven en mij de opdracht te geven om een datum te prikken wanneer deze training gegeven kan worden. Je kan ervoor kiezen om deze training te geven met het bijzijn van een computer. Dit raad ik dan ook van harte aan aangezien je het met je eigen ogen beter kan onthouden als dat je het elders moet zien. De trainingen van AVK zijn sowieso erg leuk om te mogen volgen!Excel-training_cc25bb8a72838b4a8c8ae93e8957e6ae