Ik ben super tevreden over een bestelauto leasen. Was deze mogelijkheid er niet dan had ik alles op de fiets moeten doen, of mijn bedrijf moeten sluiten. Ik heb namelijk niet de middelen om een nieuwe bestelauto te kopen, en zonder een auto mijn bedrijf te runnen is geen optie. Ik ben namelijk de eigenaar van een webwinkel, ik verkoop allerlei producten waar vraag naar is, dat kan van een wc-borstel tot een lampenkap zijn. Sinds een jaar dat ik nu open ben is mijn klanten bestand enorm gestegen, dus ook de werkzaamheden. Omdat ik zelf de bestellingen rond breng door heel Nederland ben ik echt afhankelijk van een goede auto. Sinds kort ben ik de trotse bezitter van een bestelauto, omdat mijn oude auto het begeven heeft en een reparatie niet te betalen was. Een bestelauto leasen was voor mij dan ook de ideale oplossing, ook omdat er verder geen extra kosten bi komen zoals afsluit of contractkosten. Door de enorme keuze van bestelauto’s  was het voor mij moeilijk om een keuze te maken, maar met de hulp van een van de medewerkers heb ik een mooie auto uitgekozen. 1

Helemaal tevreden

Ik ben echt supertevreden over de gang van zaken wat betreft het leasen van de auto. Ik hoef nu bij aanschaf geen groot bedrag uit te geven, en weet nu precies hoeveel ik per maand ga betalen. Ik weet zeker dat ik in de toekomst wederom een auto ga leasen. Behalve dat het zeer mooie auto’s zijn die niet ouder dan zeven jaar zijn, bevalt me het prima. 1 (1)