Collectie-Casual-300x189Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca, iets wat ik maar al te graag doe! Nu dat mij de opdracht is gegeven om te gaan zoeken naar bedrijfskleding met impact ben ik dolenthousiast. Hoe leuk is het om bedrijfskleding te mogen zoeken, vooral als je het een beetje naar eigen wens kan maken. Door op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf waar we bedrijfskleding kunnen vinden welke ik leuk vind ben ik gaan zoeken. Helaas kon ik het maar niet vinden…. Balen! Aangezien ik niet zomaar opgeef ben ik van de week nog een keer gaan zoeken op het internet.

Gevonden en niet meer weggegaan!Suit-Up-zwart-copy

Tijdens mijn laatste poging om leuke bedrijfskleding te vinden ben ik weer op het internet gaan zoeken. Mijn vriendin kwam met de tip om eens bij Suit up Now te kijken aangezien je daar onwijs veel leuke kleding kan krijgen voor een aantrekkelijke prijs. Dit liet ik mij geen twee keer vertellen waardoor ik gelijk dit bedrijf heb opgezocht. Alleen al bij het zien van deze website werd ik enthousiast! Mijn werkgever laat mij gelukkig hierin vrij waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak te maken zodat we bij hun koffie konden drinken en bekijken wat mogelijk is. Doordat we perse bedrijfskleding met impact wilde hebben zijn we bij hun terecht gekomen. Prachtige kleding wat door hun wordt gemaakt zorgt ervoor dat we op het werk genieten van nette kleding wat zakelijk oogt, precies zoals het bij iedere ondernemer hoort te zijn.