een Magento webshop van TechtwoBent u opzoek naar een goed programma om een website te maken? Dan is een Magento webshop van Techtwo echt iets voor u. Ik heb zelf erg lang gezocht naar een goed programma om een webshop te maken en uiteindelijk kwam ik hier uit.Ik vond het zelf erg lastig om het juiste programma te vinden en veel programma’s zijn ook nog eens erg duur.

Omdat ik niet goed wist waar ik moest zijn voor het ontwikkelen van een goede webshop ben ik het internet opgegaan. Op het internet hoopte ik de juiste aanbieder te vinden voor een mooie prijs. Ik kwam toen dus een Magento webshop van Techtwo tegen en ik kwam er zelfs achter dat deze helemaal gratis is. Via dit programma is het namelijk mogelijk om veel plug ins toe te voegen. Een ander voordeel is dat de informatie in mijn webshop wordt gesynchroniseerd met administratie, voorraadbeheer en kassasysteem.  Je kunt dus eigenlijk alles met dit programma maar het is dus helemaal gratis.Ik heb daarom contact met ze opgenomen en inmiddels ben ik al bezig met het bouwen van mijn eigen webshop, ik kan niet wachten tot dat hij online gaat.

een Magento webshopErg blij met mijn keuze! Techtwo

De webshop is inmiddels online gegaan en dat is super. De eerste producten zijn verkocht en de site ziet er erg goed uit. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn keuze en ik hoop dat de producten verkocht blijven worden.